Kadang-kadang kita teringin menghadiahkan sesuatu ........

Saturday, December 29, 2012

Brooch Tahun Baru 2013




Saturday, December 22, 2012

Selamat Datang 2013

Tahun 2013.. masih lagi menjual pelbagai jenis apron dan sarung tangan yang cute..

Tuesday, November 8, 2011

Potpourri Gifts

Haruman Potpourri....

Harga RM 5.00 sahaja untuk setiap satu... 

Sesuai untuk dihadiahkan kepada sesiapa sahaja.

 Gambar atas menunjukkan potpourri yang telah siap dipek yang telah dioder..

 Penanda buku disertakan bersama potpourri...

 Boleh cipta ayat-ayat sendiri , kata hikmah... atau apa-apa aje...

 Haruman potpourri yang paling wangi... may flower... Harga RM5.00 sebotol (15ml).

Dah siap pek untuk hadiah guru-guru Teknik & Vokasional, Kemanusiaan, Aktiviti Selepas PMR (Guru dan Pelajar)

Masih Banyak lagi...
Oder cepat ye....

Tempahan untuk sekurang-kurangnya 12 BUNGKUS POTPOURRI  akan dapat bookmark PERCUMA.....!

:>

Friday, November 4, 2011

Salam Aidil adha...

Assalamualaikum...

Buat Pengunjung yang Dihormati..
Selamat Hari Raya Aidiladha...


:>

Saturday, October 29, 2011

Promosi Istimewa : Sepasang Pemegang Periuk

31.10.2011....Sold Out !!
............................... 

 Order Cepat Sementara Stok Masih Ada !
 
Dengan setiap pembelian / pesanan mulai 29.10.11 yang bernilai RM10,  anda layak mendapatkan pemegang periuk dengan harga RM1 sahaja.

Harga biasa ialah RM 2 sepasang !

 No.13/11 - ada 3pcs

 No. 14/11 - ada 2 pcs

 No. 15/11 - ada 3 pcs

No. 16/11 - ada 1 pc je...

Boleh suai padankan dengan apron kegemaran anda..

Selamat bershoping ye...

Thursday, October 27, 2011

Apron Lapik Plastik

3.11.2011.......Sold Out !!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


Masih ada stok lagi. Harga RM 10 sehelai. Buat masa ni hanya 4 corak ni je yang ada...


No. 9/11 - ada 7 pcs

No. 10/11 - ada 8 pcs

No. 11/11  - ada 8 pcs

No.12/11  - ada 8 pcs

Order cepat sebelum kehabisan !


Kalau nak yang takde lapik plastik pun boleh...

Siap dibungkus... sesuai jika nak hadiahkan kepada orang yang istimewa...

: - )

Tuala Lap Tangan dengan Felt

Tuala lap tangan ni masih ada dalam stok. Saiz sama je macam yang sebelum ni. Harganya cuma RM 5 sahaja setiap satu. Jika berminat... isikan ORDER FORM yang ada di bawah ni... Kos pos untuk yang luar dari kawasan Banting je...

 No. 1/11    -  ada 2pcs

 No. 2/11    - ada 3 pcs

 No. 3/11   - ada 2pcs

 No. 4/11   - ada 3 pcs

 No. 5/11   -   ada 3 pcs

 No.6/11  - ada 1 pc

 No.7/11   - ada 1 pc

No. 8/11   - ada 2 pcs